Pro Martina Bidaře to byla premiéra v kategorii juniorů, kterou ozdobil zlatem. Zajel čistý krátký program a ve svém rekordu 50,89 bodů zaslouženě vedl startovní pole. Ve volné jízdě podle trenérky Ivety Bidařové vsadil na jistotu. „U dvou skoků ubral na jedné otáčce," líčí. I tak Martin Bidař v celkovém součtu získal 131,26 bodů, což je jeho maximum!
V kategorii mladších žaček absolvovala pohárovou premiéru Tereza Kratochvílová. V krátkém programu obsadila 27. místo, ale šestnáctou nejlepší volnou jízdou se posunula pořadím o pět míst vpřed.

V kategorii nejmladších žáků se tentokrát nedařilo Lukáši Vochozkovi, kterého chyby v piruetách stály medailové umístění, skončil pátý. V juniorkách Aneta Nováková zajela výborný krátký program, po němž byla sedmá, ale nevydařená volná jízda ji sesadila až na 15. místo. Adéla Vonešová v kategorii žaček obsadila 26. místo.

Martin Bidař v úterý odjíždí na mezinárodní závod do Grazu, kde se představí jak v kategorii jednotlivců, tak ve sportovní dvojici s Annou Duškovou. „S Aničkou se pokusí splnit limit na mistrovství světa juniorů," doplňuje trenérka Iveta Bidařová.