Děti si prohlédly zázemí stadionu, kabinu hráčů, regeneraci, dokonce si s prvoligovými hráči zatrénovaly. Pro děti bylo velmi zvláštním a příjemným zážitkem, když si mohly vyzkoušet střelbu na brankáře Zdeňka Křížka. Společné povídání s Jiřím Kladrubským, Tomášem Sivokem, Jaroslavem Drobným, Zdeňkem Křížkem a Petrem Javorkem.

Děti odcházely spokojené, všechny s dárky a podpisy, některé dokonce s kopačkami s podpisem Jiřího Kladrubského. „Děti si užily skvělé dopoledne a odnesly si spoustu dárků, které ani nečekaly,“ uvedla Pavla Vandasová za Nadační fond Jihočeské naděje, který návštěvu zprostředkoval.

Zážitek z návštěvy fotbalistů Dynama si odvezly děti z dětských domovů v Žíchovci, Zvíkovského Podhradí u Písku, Horní Plané a Boršova nad Vltavou.

„Moc děkuji všem z klubu, kteří nám tuhle návštěvu umožnili a připravili, hlavně Martinu Vozábalovi a Jaromíru Plockovi. A taky velké poděkování klukům z týmu, kteří se dětem takhle věnovali. Pro všechny to byl úžasný zážitek,“ zmínil na svém facebookovém profilu Martin Kuba, který je zakladatelem nadačního fondu Jihočeské naděje. „Je fajn vidět, jakou mají děti radost.“

Obránce Dynama Jiří Kladrubský Martina Kubu doplnil: „Rádi pomáháme dětem, které v životě třeba neměly tolik štěstí.“