Za stavu 2:2 na zápasy kapitán Suchdola Viktor Hadač věří, že jeho pevnost obhájcům v rozhodující bitvě odolá. „Domácí byli posíleni o Šperla a Nýdla, jsou to výborní hráči, ale my doma budeme také v plné sestavě. Očekáváme velkou bitvu a doufáme, že bude mít vítězný konec pro nás,“ prohlásil v Českých Budějovicích bojovně lídr hokejbalistů Suchdola.

Betonova All Stars vyhrála oba zápasy v Českých Budějovicích a vyrovnala stav semifinále II. NHbL. Finalistu určí sobotní pátý souboj na hřišti soupeře - v Suchdole nad Lužnicí.Zdroj: Deník / Michael KalinicsTen znejistěl po sobotním utkání, kdy měl na holích první mečbol, ale neproměnil jej. „Hodně jsme si věřili, chtěli jsme sérii ukončit. Z 1:4 jsme snížili a 3:4 a byly tam šance. Škoda. Bylo to hodně vyrovnané. V neděli už byl soupeř jasně lepší, čtvrtý zápas (6:1 pro Betonovu, pozn.) se nám bohužel nepovedl,“ přiznal Hadač.

Fanoušci Suchdola jsou skvělí  

Šestým hráčem Suchdola byli i za nepříznivého stavu neúnavní fanoušci v čele s bubeníky. Ten jeden čestný gól by hráči klidně mohli věnovat jim.

„Můžeme to opakovat asi deset let po sobě, že na jihu máme fanoušky bezkonkurenčně nejlepší. Přijeli v hojném počtu a vytvořili nám domácí atmosféru. Myslím, že doma jich v sobotu přijde dvakrát tolik a vytvoří opravdu velký kotel,“ nepochybuje kapitán Viktor Hadač o podpoře diváků v rozhodující chvíli. Sobota rozhodne, kdo půjde do finále proti Písku.

Betonova All Stars vyhrála oba zápasy v Českých Budějovicích a vyrovnala stav semifinále II. NHbL. Finalistu určí sobotní pátý souboj na hřišti soupeře - v Suchdole nad Lužnicí.
Betonova doma dvakrát porazila Suchdol a srovnala stav semifinále