Výhody on-line květinářství
Hlavní výhodou rozvozu květin je možnost doručit květinu tam, kde právě nemůžete být. Nemusíte se navíc trápit v práci tím, zda stihnete otevírací dobu některého z květinářství. Online květinářství jsou k dispozici 24 hodin denně. Své portfolio kytic mají krásně naaranžované, vyfocené a rozdělené podle různých příležitostí, ke kterým lze květinu darovat. V klidu domova přemýšlejte, jaká květina by danou osobu nejvíce potěšila. Většina lidí preferuje určitý druh květiny, její barvu. Pokud obdarovaného dobře znáte, je výběr jednoduchý, pokud si nejste jistí, pomohou vám právě kategorie příležitostí. Věděli jste, že existuje typologie květin dle znamení zvěrokruhu? Můžete tak vytvořit jedinečnou kytici pro konkrétnímu znamení.

Z čeho vybíratZdroj: PR
V Českých Budějovicích najdete květinářství Claudie, které nabízí nespočet variací vazby květin. Pokud máte čas, můžete květinářství navštívit osobně, nachází se v Hroznové ulici nedaleko Motocyklového muzea. Květinářství přijímá online objednávky nepřetržitě 24 hodin. Samotný nákupu je opravdu jednoduchý. Do vyhledávače naťukáte konkrétní adresu online květinářství, zvolíte květinu, vyplníte objednávkový formulář (můžete připsat i osobní vzkaz), zaplatíte a hotovo. Pokud by vám při první objednávce nebylo něco jasné, pomůže vám na webu sekce „často kladené dotazy“.

Kam můžete květinu zaslat?
Rozvoz není omezen pouze na České Budějovice, velmi časté je doručení do dalších lokalit. A tak ať bude kytice doručena do Zlivu, Homole, Borovan či Rudolfova ale i do vzdálenějších měst v rámci  České republiky, vždy je zaručena čerstvost a prvotřídní kvalita. Květiny lze přitom doručit už do tří hodin od provedení objednávky! Je to díky spolupráci s lokálními partnerskými obchody. Služby květinářství Claudie nejsou omezeny jen na naši republiku, doručují navíc i do dalších 121 zemí světa a to díky partnerství s online květinářstvím La Flora. Obdarovaný se může z kytice radovat již za 24 hodin po realizaci vašeho nákupu. Opět v rámci spolupráce s prověřenými zahraničními obchody.

Další nabídka
Garance kvality a profesionality je samozřejmostí, stejně tak i spolehlivý kurýr, který objednávku dopraví na konkrétní adresu ve vámi zvolený čas. Služeb květinářství Claudie mohou využít také provozovatelé hotelů, penzionů, restaurací i jiných firemních objektů a zařídit si tak jednotnou a kvalifikovaně provedenou květinovou výzdobu.