„Nabídka čerstvého ovoce a zeleniny je nyní přehledně uspořádána v nových regálech. V celé sekci bylo současně instalováno zcela nové osvětlení. Součástí inovací byla rovněž modernizace navigačních a image prvků uvnitř supermarketu a úpravy exteriéru Terna," uvedl Radek Froulík, marketingový ředitel Jednoty, spotřebního družstva České Budějovice, které je provozovatelem Terna.

Mezi hlavní přednosti třeboňského Terna patří široká nabídka kvalitních potravin od místních výrobců včetně čerstvého pečiva od šesti regionálních pekařů a farmářských výrobků ze Statku Horní Dvorce u Strmilova a Mini mlékárny Mláka u Novosedel nad Nežárkou. Zákazníci v Ternu najdou také výrobky Z Gruntu a saláty, pomazánky, cukrářské a lahůdkářské výrobky z výrobny lahůdek v Týně nad Vltavou.
Součástí Terna je nápojové centrum s širokým výběrem nápojů včetně sudových piv a možnosti zapůjčení výčepního zařízení. Zákazníci, kteří nakupují na zákaznickou kartu Terno, mohou za své nákupy získat některý z více než devadesáti dárků pro věrné zákazníky. Informace o zákaznické kartě a dárcích získáte v Ternu nebo na www.terno.cz.