Například v nabídce českobudějovického Terna je v současné době více než 1500 výrobků vyrobených v našem regionu od 65 místních a regionálních výrobců a pěstitelů.

Supermarkety Terno a Trefa preferují místní pěstitele.Výrobci, jako jsou Vltavotýnské lahůdky, Antoni, Libor Novák, Maso Uzeniny Písek, Mauz výroba, Madeta, Perníkářství Jankov, Karel Gregora, Vladimír Cais, Pekárna Kotyza, Jihočeská zelenina, Pekárna Kuliš & Jerie a další jsou v našem kraji skutečnými jistotami.

Zákazníci regionální výrobky na prodejní ploše každého supermarketu Terno a Trefy snadno najdou. Tyto výrobky jsou značeny regálovými poutači s novým logem „Z našeho regionu". Nové logo „Z našeho regionu" najdete také na cenovkách.

Od poloviny června budou mít zákazníci supermarketů Terno a Trefa možnost zúčastnit se soutěže Léto s kvalitními potravinami z našeho regionu. Soutěž bude probíhat od 18. 6. do 31. 8. 2014 a její podmínky jsou jednoduché – stačí nakoupit potraviny označené logem „Z našeho regionu" a „Nejlepší z našeho regionu" v minimální hodnotě dvě stě korun na jedné účtence a vyplnit soutěžní kupón.

Terno spolupracuje s místními výrobci také v rámci farmářských trhů. V současné době se již pravidelně pořádají v Ternech v Českých Budějovicích, Hradci Králové, Olomouci a Zlíně. Od května pořádá farmářské a řemeslné trhy také Terno v Českém Krumlově.

Nové značení regionálních výrobků v supermarketech Terno a Trefa.

Největší nabídka od místních výrobců.