Jsou to právě supermarkety Terno, které vychází vstříc domácím jihočeským výrobcům a programově nabízí regionální a místní potraviny. Prověřené místní a krajové výrobky jsou v Ternu a v Trefě označeny logem Z našeho regionu.

Nabídku čerstvých potravin od prověřených místních výrobců supermarkety Terno a Trefa neustále rozšiřují. Na prodejní ploše českobudějovického Terna je v současné době více jak 1500 výrobků s označením Z našeho regionu od 58 místních a regionálních výrobců a pěstitelů.

Například jogurty z Farmy Vlčí Jámy u Lenory, sýry z ovčího mléka ze Statku Horní Dvorce, farmářské sýry z kravského mléka z Hospříze u Jindřichova Hradce, vyhlášený netolický kvasový pecen z pekárny Kuliš a Jérie nebo Medová šunka od pokračovatele slavné krumlovské tradice uzenářů společnosti ANTONI.

Místní a regionální výrobci, kteří úspěšně navazují na tradice a um předků, kteří ctí původní osvědčené receptury a poctivé výrobní postupy, to jsou ti, s kterými supermarkety Terno a Trefa spolupracují a které podporují.

Regionální výrobky či tradiční české potraviny nakoupíte v supermarketech Terno a Trefa.