Deník.cz 14. 2. 2024 Venku je nečas a vy máte jen staré rohlíky? Jak z nich udělat křupavou dobrotu Jak z gumových rohíků udělat zase měkké a křupavé? Jistě jste už zažili sobotní ráno, kdy při…
Deník.cz 1. 1. 2024 9 Jak to udělat, aby i ohřáté řízky chutnaly jako právě vyndané z pánve? Vánoce jsou šťastně za námi. Štědrovečerní večeře chutnala všem a mísa na bramborový salát je…
Deník.cz 15. 9. 2023 47 Přehlídka nostalgie. Klempíř z Hradecka zaplnil vesnické muzeum 700 mlýnky /FOTO, VIDEO/ Je to ráj milovníků starých mlýnků. Na návsi v Humburkách u Nového Bydžova stojí…
Hradecký deník 15. 9. 2023 47 Klempíř z Humburků na Hradecku zaplnil vesnické muzeum 700 mlýnky /FOTO, VIDEO/ Je to ráj milovníků starých mlýnků. Na návsi v Humburkách u Nového Bydžova stojí…
Deník.cz 9. 9. 2023 5 Jak na švestková povidla v troubě: Jsou výborná, připálení se nemusíte bát Máte rádi švestková povidla, ale nechcete marnit čas zdlouhavou přípravou? Máme pro vás tip.…
Deník.cz 6. 6. 2023 Starý chleba nevyhazujte. Raději si na něm pochutnejte, třeba i po staročesku Tři dny starý bochník chleba už našemu mlsnému jazýčku nepřipadá rozhodně atraktivní. Je fakt, že…
Deník.cz 7. 3. 2023 4 Voní po skořici a rozinkách v rumu. Jednoduchý jablečný koláč zvládne každý Receptů na chutný jablečný koláč existuje hned několik. „Já jsem si oblíbila jeden takový lehce…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 26. 11. 2022 Oběd jako od šéfkuchaře. Příprava pečeného telecího krku vyžaduje trpělivost Na přípravu tohoto jídla budete potřebovat trochu více času i peněz. Uvidíte ale, že výsledek…
Krkonošský deník 6. 11. 2022 78 Chlapi prostě řízky umí. Mistrovství vyhrál bezlepkový s parmazánem a česnekem /FOTOGALERIE, VIDEO/ Recept šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha neuspěl, zato místní bezlepková…
Deník.cz 17. 8. 2022 Recepty z cukety: Koláčem překvapíte, může se do něj přidat vše, co chcete „Není moc fotogenický, ale mám ho moc ráda a můžete do něj přidat co vám chutná,“ říká oblíbená…
Deník.cz 14. 8. 2022 6 Švestkové knedlíky desetkrát jinak. Velkou roli hrají na Trnkobraní Období švestek trvá až do září a využití tohoto oblíbeného ovoce je víc než pestré. Ostatně…
Deník.cz 9. 7. 2022 Cuketová pizza: Zdravější verze oblíbeného jídla, která nadchne svou chutí Milujete pizzu, ale kvůli kaloriím si ji odpíráte? Už nemusíte! Vyzkoušejte zdravější verzi…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 7. 5. 2022 Recept na bezmasou pochoutku: Květákové placičky a bylinkové brambory Květákové placičky jsou skvělé, jednoduché. A tyto pečené navíc i zdravé.
Deník.cz 8. 3. 2022 2 Jak připravit holandský řízek: Videonávod, s nímž to zvládne každý Klasika, která nesmí chybět v žádné poctivé české kuchyni, to je holandský řízek. Umíte ho…
Deník.cz 31. 12. 2021 Silvestrovská umami chuťovka: plněné žampiony Nedřete se při přípravách na silvestrovské pohoštění víc, než by bylo zdrávo. Tenhle recept na…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 30. 12. 2021 Recept nejen na Silvestra: Překvapte hosty křupavými cibulovými kroužky Cibulové kroužky zůstanou křupavé i dlouho po usmažení. Můžete si je tedy udělat předem do zásoby.
Deník.cz 28. 12. 2021 Plněné knedlíčky z celého světa. Znáte Xiaolongbao nebo Modak? K snědku jsou doslova po celém světě. Plněné knedlíčky totiž milují na všech kontinentech.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 12. 2021 Treska s odlehčeným bramborovým salátem Ne každý rád na Vánoce kapra. Tak co zkusit tentokrát tresku a odlehčený bramborový salát?
Deník.cz 1. 12. 2021 2 Bramborovou harmoniku vymysleli Švédové. Upečte si ji Jaká bude vaše první odpověď na otázku „které švédské jídlo znáte?“ Pravděpodobně to budou masové…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 9. 9. 2021 Smažené kuře s udon nudlemi: Recept je rychlý, chutný a není to žádná věda Někdy není tolik času vařit, ale i rychlé jídlo může být vynikající. Recept na smažené kuře s…
Deník.cz 2. 4. 2021 5 Velikonoční recepty: jehněčí pečeně lze udělat čtyřikrát jinak K Velikonocům patří spousta tradic a mnohé z nich mají oporu i v gastronomii. Výrazným…
Deník.cz 21. 3. 2021 Čokoládový hřbet: vynikající recept, který je pro mnohé vzpomínkou na dětství Jaký dezert si nejvíc pamatujete z dětství? „Já tento kořeněný čokohřbet a klidně bych ho…
Deník.cz 22. 10. 2020 7 Mleté maso na více způsobů: zkuste sekanou, placky nebo kuličky Mleté maso je skvělá surovina pro přípravu mnoha pokrmů. Jeho výhodou je, že jídlo z něj je…
Deník.cz 30. 6. 2020 5 Nebojte se zeleniny. Existují recepty, které jsou chutné i vydatné Na zeleninové pokrmy kouká mnoho lidí skz prsty. Neprávem. I recepty bez masa nebo v kombinaci…
Deník.cz 25. 4. 2020 20 Fenomén jménem řízek: není to pouze o klasice, existuje více receptů Celý svět jezdí na řízky do Vídně, ale jen u nás umíme dělat s naklepaným masem opravdová kouzla.…
Brněnský deník 29. 12. 2019 1 Olej, strouhanka i mouka. Střechu auta zamazali jídlem, kvůli sousedskému sporu /FOTO/ Kuriózně vyvrcholila sousedská rozepře nájemníků domu v brněnských Žabovřeskách.…
Deník.cz 23. 10. 2019 20 Tajemství řízku: Od mýtů a legend až na císařský stůl. K hitu stačila skromnost Na první pohled triviální věc. Možná dokonce symbol obyčejnosti. Žádné lanýže či kaviár, ale kus…
Opavský a hlučínský deník 29. 12. 2018 Hlučínští strážníci čelili rekordnímu počtu opilců Městští policisté z Hlučína se před svátky nezastavili. Řešili totiž hned několik případů…
Deník.cz 27. 12. 2018 30 Bezpečnost v dolech? Ne vždy. Důležité jsou výkony! /VIDEO/ Důkladné dodržování veškerých bezpečnostních předpisů a norem? Jak kdy. Důležité jsou…
Nymburský deník 26. 12. 2018 Šedesát milionů kolem Milovic? Kapka v moři, míní hejtmanka Nymbursko - Přes šedesát milionů z krajských peněz je fuč. Konkrétně 62,5 milionu korun. Tak…
Havlíčkobrodský deník 26. 12. 2018 5 AKTUALIZOVÁNO Putování za betlémskou hvězdou v Pohledu? Akce s nejdelší tradicí Pohled – Putování za betlémskou hvězdou patří k nejdelším porevolučním kulturním tradicím na…
Tachovský deník 25. 12. 2018 7 FOTO, VIDEO: Při půlnoční zazněly opravené varhany Chodová Planá – Na tradiční půlnoční mši zavítali lidé v Chodové Plané do kostela sv. Jana…
Bruntálský a krnovský deník 23. 12. 2018 10 Štědří Krnované nadělili nemocným dětem dárky Ludvík Gregárek ze Světlé Hory spolu s Martinou Kocourkovou před sedmi lety přišli s nápadem…
Orlický deník 21. 12. 2018 Vodní noc nabízí relax před Vánoci Ústí nad Orlicí - Jde vám z příprav na Vánoce hlava kolem? Jste ve stresu? Variantou, jak se odreagovat, je třeba páteční Vánoční vodní noc.
Deník.cz 1. 3. 2018 Večeře pro celou rodinu za půlhoďku „Nemám čas!“ zní nejčastější výmluva na otázku, proč si lidé nevaří častěji doma. I ti nejzaneprázdněnější ale musí jíst a objednávky z restaurací sice…
Deník.cz 22. 12. 2017 Linecká jablíčka Elegantně vyhlížející linecká jablíčka budou nejen chutnou specialitkou vánočního stolu, ale i jeho dekorací.
Českobudějovicko 19. 3. 2013 Češi řízky milují. Masné krámy pro ně připravily Týden šniclů Jižní Čechy – Známý televizní kuchař Zdeněk Pohlreich říká, že kdyby smažený řízek kandidoval do…
Deník.cz 13. 6. 2012 Ministerstvo varuje před nebezpečným mlýnkem na strouhanku Praha – Ministerstvo zdravotnictví varuje před nebezpečným mlýnkem na strouhanku a ořechy značky…
Jihlavský deník 15. 5. 2012 Jejich snem je získat práci. Škola v tom žáky podporuje Jihlava – Vyrovnávají zboží do regálů, melou, balí a odvažují strouhanku, vytírají podlahu nebo…
Pelhřimovský deník 15. 5. 2012 Jejich snem je získat práci. Škola v tom žáky podporuje Jihlava – Vyrovnávají zboží do regálů, melou, balí a odvažují strouhanku, vytírají podlahu nebo…
Deník.cz 16. 3. 2012 15 Vybírali jste nejlepší jarní recept V minulých dnech jste se rozhodovali mezi devíti recepty, které jako nejlepší z vámi zaslaných vybral Radek Jakubec, odborný lektor školy vaření…
Rychnovský deník 21. 12. 2011 Vánoční menu trochu jinak podle mistra kuchaře Rychnovsko - Netradiční hostinu si pro vás připravil Robert Johanides, kuchař z čestické hospody.
Hradecký deník 24. 4. 2011 Velikonoční koleda: Co s vejci po svátcích? Východní Čechy - Svátky jara jsou spojeny především s vejci jako symbolem života. Různě barvená a…
Deník.cz 15. 4. 2011 Velikonoční koleda: Co s vejci po svátcích? Svátky jara jsou spojeny především s vejci jako symbolem života. Různě barvená a zdobená si je…
Brněnský deník 22. 1. 2011 9 9 U Mlsné kozy chutná, ale chybějí zkušenosti Brno /TEST RESTAURACÍ/ - Inspiraci ve specialitě podniku, řízku po mlynářsku, našel majitel…
Jablonecký deník 27. 3. 2009 Nákupní košík 27. března Jablonec n. N. - Cenové srovnání, které jsme učinili v jabloneckých obchodech.
Jablonecký deník 25. 9. 2008 Nákupní košík 25. září Jablonecko - Cenové srovnání, které jsme učinili v jabloneckých obchodech.