Tipy Deník

Italská kuchyně

Akce již skončila

V tomto kurzu společně pronikneme do italské kuchyně. Ukážeme si výrobu domácí pasty a jak s ní správně zacházet. To vše s lektorem Pavlem Drdelem.

Co se v kurzu naučíme:
* Variace italských předkrmů
* Toskánská rajčatová polévka
* Krevety v sardelovém másle
* Šafránové risotto
* Výroba domácích těstovin, pesta a základních omáček
* Minutkové tiramisu s pomerančem

V ceně kurzu (1499,-):
Veškeré použité suroviny na přípravu menu, služby šéfkuchaře a lektora, zapůjčení zástěry, nealkoholické nápoje, pivo, víno a káva. Navíc od nás obdržíte skripta s recepty.

2. 10.  (17:30–22:00)
Otavská 1453, Ceske Budejovice
SDÍLEJ:

Akce ve vašem okolí

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT