ZAPOJTE SE DO LETNÍ SOUTĚŽE DENÍKU

Stačí jen poslat fotografii z výletu či dovolené,
kterou jste absolvovali v letošním roce

Co udělat? Nezapomeňte s sebou na výlet či dovolenou přibalit fotoaparát a také jeden výtisk Českobudějovického deníku z letošního roku. Na místě, kam dorazíte, se nechte vyfotografovat 
s Deníkem v ruce či na hlavě a fotografii či fotografie ve formátu jpg nám zašlete na adresu redakce.ceskobudejovicky@denik.cz. 
K vaší fotografii napište zároveň kratičký příběh, proč jste vyrazili právě na vybrané místo.

Proč? Deník pro vás připravil soutěž, na jejímž konci je pro jednoho z našich čtenářů týdenní pobyt v jižním Tyrolsku a navíc vám k tomu ještě zapůjčíme automobil.

Do kdy poslat? Vaše fotografie očekáváme nejdéle do 10. srpna letošního roku. Porota složená ze čtenářů Českobudějovického deníku následně vybere jednoho z vás, kdo postoupí do celorepublikového kola o týdenní dovolenou.

Co získáte? Jeden z vás si užije týdenní pobyt na farmě v jižním Tyrolsku. Na cestu vás Deník pošle v zapůjčeném subaru, které je součástí výhry z naší soutěže.

Jak vyhrát? Z příspěvků jednotlivých čtenářů vybere porota ten s nejlepším nápadem a příběhem, ten následně postoupí do krajského a celorepublikového kola. V celorepublikovém kole budou o vítězi prázdninové fotografické soutěže rozhodovat sami čtenáři. Ale pouze prostřednictvím kuponů z novin nebo SMS. Vítěz vyrazí už v polovině září okouknout, jak to chodí v Tyrolsku. Ochutná tamní speciality a užije si týden 
v přírodě.

Veškeré dotazy k soutěži vám zodpovíme na emailové adrese
redakce.ceskobudejovicky@denik.cz nebo na čísle 386 100 717

Bližší informace o farmě, kde můžete strávit se svou rodinou hezkou dovolenou, najdete zde.