Oba třeboňské lázeňské domy nyní přijímají k pobytu pouze klienty na komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči. Samoplátce dle aktuálních opatření nepřijímají. „Z Aurory budeme přesouvat pouze ty klienty, kteří projevili o přestěhování do Berty zájem. Takových klientů ale evidujeme minimum. Většina nástupů na pobyt bude z řad klientů, kteří měli rezervaci a z řad klientů, kteří termín pobytu cíleně odsouvali, aby mohli nastoupit do Berty,“ říká k zájmu o Bertu mluvčí třeboňských slatinných lázní, Martina Herchová. Nabídka služeb v tomto domě, které je možné klientům poskytnout v rámci platných vládních opatření, nebude nijak omezena.

Rozsáhlý komplex lázní Aurora se nachází na západním okraji města Třeboně, v klidném prostředí 45 hektarového parku na břehu rybníka Svět.
Loni touto dobou bylo v třeboňských lázních o polovinu klientů více než letos

„Navzdory nelehké době a významnému omezení v poskytování našich služeb jsme vyslyšeli zájem a přání našich klientů, pro které není jiná volba než Třeboň a Berta. Tento lázeňský dům je pro ně srdcová záležitost,“ doplňuje ke znovuotevření Berty Martina Herchová.