Maminky s dětmi na Sokolském ostrově, příznivci dokumentárních filmů v kavárně Horká vana a ti, kteří se chtějí dozvědět něco více o grafitti, mohou zajít do Kredance na přednášku.

Sokolský ostrov

Ve středu od čtrnácti hodin bude na "Sokoláku" připravena scéna pro děti. Kejklíři, divadelní soubory nebo mažoretky budou bavit nejen děti až do sedmé hodiny večerní.

Horká Vana

V kavárně v České ulici budou od 16 až do 23 hodin promítat pás dokumentárních filmů. Jeden z nich, Z popelnice do lednice, odhaluje skutečnost, že nejméně polovina zeleniny skončí na skládce, než se dostane z pole na váš talíř. Po dokumentu, jehož projekce začne v 16 hodin, bude následovat beseda se členkou iniciativy Food Not Bombs Brno Bárou Bakošovou.

Kredance 

V kulturním prostoru Kredance se ve středu od 15 hodin můžete podívat trochu jiným pohledem na grafitti. Sany, jediná aktivní česká sprejerka, přijela do Budějovic se sérii přednášek spojených s graffiti - o jeho historii, situaci u nás v České republice a také o ženách, které se věnují sprejování.