Nela, vášnivá gurmánka a vyznavačka rybích jídel  ocenila vůni, chuť i vzhled svého oblíbeného pokrmu připraveného profesionálem, šéfkuchařem restaurace Davidem Douškem.  

„Bylo to udělané přesně tak, jak jsem si to představovala, a  ještě to navrch ozdobili pestem, což taky občas dělám," hodnotila lososa mladá učitelka. Výhru v soutěži, tisícikorunovou poukázku do této restaurace si vyzvedla z rukou majitele hospůdky Martina Pražáka.

Ten u jejího receptu vyzdvihl hlavně jednoduchost. „Mám rád nekomplikované pokrmy, obzvlášť u ryb. Ryba je nejlepší hodně napřírodno, aby vynikla její chuť.  Není dobré ji zkazit přílišným kořeněním. U receptu se mi líbilo i spojení s tymiánem a pyré a myslím, že dnes zaujalo i naše zákazníky," pochvaloval si Martin Pražák.