V Českých Budějovicích, kde byla demonstrace největší, vystoupili ze známých osobností například herec Jiří Mádl nebo ředitel Jihočeského divadla Lukáš Průdek. Toho přivedla k mikrofonu kritika společenské atmosféry v České republice. „Vytrácejí se důležité hodnoty,“ upozorňuje Lukáš Průdek.

V úterý 11. června se proti Andreji Babišovi demonstrovalo také v Českých Budějovicích.
OBRAZEM: Také v Budějovicích se demonstrovalo

„Jako otci tří dětí mi vadí, že opouštíme zásady jako nelhat, mluvit pravdu a že lež se stává tolerovaným nástrojem marketingu. To je hlavní pohnutka, proč jdu vyjádřit svůj názor,“ uvedl pro Deník Lukáš Průdek.

Doplnil, že se mu také zdá, že politická kultura se odráží ve stavu společnosti. „Pozoruji zhrubnutí společnosti, a to mi vadí. Naštěstí žijeme v době, kdy můžeme svobodně vyjádřit svůj názor, tak tohoto svého práva využívám,“ zdůraznil Lukáš Průdek.

V Písku se demonstruje proti Andreji Babišovi.
OBRAZEM: Také v Písku u Kamenného mostu se v úterý protestovalo

Před kulturním domem ve Vodňanech se sešla asi stovka lidí, mezi nimi i organizátor demonstrací v Praze Mikuláš Minář, který z Vodňan pochází. Na transparentech stálo: Babišova rétorika? Lži a sliby bolševika. Mluví jako Husák, myslí jako Jakeš, krade jako Hrabiš.

Na demonstraci spolku Milion chvilek pro demokracii ve Vodňanech promluvil v úterý 11. června i zakladatel a hlavní postava tohoto spolku Mikuláš Minář.
OBRAZEM: Do Vodňan na demonstraci přijel Mikuláš Minář

Mikuláš Minář ocenil demonstraci na malém městě. „Svolat podobnou akci v Praze, to není problém. Dokázali jsme se spojit na obranu demokracie. Chceme politiky, kteří se budou dívat do budoucna a řešit problémy, nechceme politiky, kteří budou strašit.“

Demonstrace v úterý 11. 6. na jindřichohradeckém náměstí Míru.
OBRAZEM: Hradečáci opět demonstrovali za nezávislost justice
Na demonstraci proti Andreji Babišovi dorazily na táborské Žižkovo náměstí přibližně necelé čtyři stovky lidí.
OBRAZEM: Demonstrace v Táboře
Demonstrace proti premiérovi a ministryni spravedlnosti v Prachaticích.
OBRAZEM: Prachaticko nesouhlasí s premiérem