Členové IGY klubu mohou nově využít nabídku hlídání dětí od 3 let věku na 1 hodinu zdarma. Stačí, když na infostánku IGY předloží kartu, na základě které jim hosteska předá poukázku do dětského koutku Beruška. Poukázku následně předloží v Berušce, která je ve 4. patře IGY a má otevřeno denně od 10 do 20 hodin.

Stálí klienti si dále mohou každou neděli pochutnat na jedné porci zmrzliny zdarma. Poukázku na zmrzlinu opět získají po předložení karty na infostánku a uplatnit ji mohou v Peace Cafe, Cherries kavárně a ovocném baru, KFC nebo ve Vinotéce Košt, kde mají točenou zmrzlinu.

Další bonus se týká slevy na osobního stylistu, který pomůže vytvořit nový základ šatníku, nakoupit oblečení, boty a doplňky pro různé slavnostní příležitosti nebo oživit šatník. Nárok na něj má každý člen IGY klubu dvakrát ročně, a to už při nákupu nad 1000 Kč. IGY Centrum přispívá na službu osobního stylisty částkou 400 korun, zákazník během osobní konzultace se stylistou doplácí zbývajících 400 korun v hotovosti na základě příjmového dokladu.

Největší jihočeské nákupní centrum IGY v Českých Budějovicích nabízí svým návštěvníkům možnost výrazných slev a zákaznických bonusů ve všech svých obchodech od loňského prosince. 
V informačním stánku IGY Centra proti vchodu z Pražské třídy si každý může zdarma vyzvednout kartu, která ho po vyplnění jednoduchého registračního formuláře opravňuje k levnějším nákupům 
v téměř dvaceti obchodech, nabízejících držitelům karty až třicetiprocentní slevu. 
 

Do věrnostního programu se mohou zájemci přihlásit 
i prostřednictvím internetu na stránkách www.igycentrum.cz/igy-vernostni-klub. Červenou kartu se zlatým pruhem pak automaticky získají na informačním stánku.