Ke splnění jejího přání přispěli i čtenářky a čtenáři Deníku a další účastníci Kabelkového veletrhu, jedné z nejvýznamnějších charitativních akcí v regionu. Veletrh pořádá s dalšími partnery Deník a následně pomáhá mnoha krásným příběhům.

Snem Aničky, která se statečně potýká se svalovým onemocněním, bylo nazpívat opravdový klip. A právě příspěvek z Kabelkového veletrhu Deníku dopomohl ke splnění přání mladé dívky, která žije v Kamenném Újezdu. „Zaplatili jsme paní profesorku na hodiny zpěvu a cestovné do Prahy,“ zmiňuje Helena Kočová, maminka Aničky, příklady využití příspěvku ve výši 16 956 korun (celkem Kabelkový veletrh vloni vynesl 230 185 korun). Anička už dříve měla zkušenost s vystupováním ve sboru, ale hodiny výuky navíc pro ni byly důležité. „Pomohlo mi to,“ říká Anička, i když přiznává, že to bylo náročné. V hodinách se věnovala jak zpěvu obecně, tak nácviku písničky pro klip.

Ten natočila s mladou talentovanou zpěvačkou Naty Hrychovou. „Líbilo se mi, jak Naty zpívá. Řekla jsem si, že jsme stejná věková kategorie, že bychom si mohly dobře rozumět,“ líčí Anička a skutečně následně vše klaplo. S natáčením klipu ovšem ve velké míře pomohli rodiče Naty Hrychové a další partneři, na nich zůstal největší díl nákladů. Výsledek mohli v neděli 4. června v Hluboké nad Vltavou vidět účastníci charitativní akce, jejíž výtěžek je určen na podporu letního tábora dětí se stejnou nemocí, jakou má Anička.