Geniální Michael Flatley, jenž proslavil irský tanec po celém světě, se po 20 letech vrací s Lord of the Dance "Dangerous Games". Divákům se představí zbrusu nová taneční čísla, dokonalé vizuální technologie i zvuk, efektní světelný park, překrásné kostýmy a nová hudba skladatele Gerarda Fahyho.

Také původní postavy doznaly vzrušující proměny, která do jisté míry reflektuje transformaci dnešního světa. Skřítek uvede diváky do příběhu, kde je sice Don Dorcha i jeho stoupenci mnohem mocnější a temnější než dříve, ale i Pán Tance vládne ještě silnější pozitivní energií. Podaří se mu i tentokrát v souboji zvítězit? Jiný souboj, tentokrát o lásku Pána Tance, jehož ztvárňují fantastičtí Flatleyho nástupci (v Palladiu to byl skvělý James Keegan), mezi sebou svádějí krásná Saoirse a uhrančivá Morrighan. Diváci nezůstanou ochuzeni ani o působivé písně půvabné zpěvačky nebo o strhující melodie v podání sexy houslistek.

Lord of Dance míří i do Českých Budějovic.

V dojemné filmové scéně provede Michael Flatley ztvárněný 3D hologramem diváky po své životní dráze, od úplných počátků až do současnosti, kdy předává svůj talent a charisma novému skvělému Pánu Tance a ostatním tanečníkům.

Představení plné klasických „riverdancing" tanečních výstupů, tak charakteristických pro irský tanec, vrcholí napínavým soubojem nového Pána Tance s Donem Dorchou a dynamicky směřuje k fantastickému finále se slavným závěrečným přídavkem, který tak jako vždy zvedá fascinované publikum znovu a znovu ze židlí.

Souboj dobra se zlem dostává ve 21. století úplně nový význam.

To jsou Dangerous Games!České turné začíná 28. 10. 2015 v Brně a pokračuje 29. 10. v Třinci, 30.10 v Pardubicích, 31. 10. v Praze – 02 Aréně, 1. 11. v Českých Budějovicích a končí 3. 11. 2015 v Karlových Varech.