Do školy už chodí děti téměř půl roku a za tu dobu se tady toho hodně naučily. „Už umíme číst tří písmenková slova, v matematice zase počítáme do osmi," vyjmenovává dovednosti svých svěřenců Veronika Havránková. „Děti se tady ale dozvěděly spoustu věcí také o člověku nebo o zvířátkách," dodává paní učitelka.

Jako všechny děti mají 
i prvňáčci z béčka nejraději přestávku, tělocvik nebo výtvarnou výchovu, baví je ale také matematika. „Myslím, že ji děti mají rády," říká Veronika Hovorková a pokračuje: „Sice nám nešlo počítání do tří, takže jsme dlouho trénovali, ale teď už se to naučily, tak je to dobrý," dodává na závěr jejich třídní učitelka.

Na fotografii jsou v první řadě zleva: Michal Vich, Kája Prázdná, Karolina Šlechtová, Veronika Matějková, Barbora Hrehová, Stanislav Jarolím, Matyáš Toman. Druhá řada zleva: Víťa Buček, Dan Turek, Klára Tipplová, Tereza Sovová, Tobiáš Tenge, Nikol Mládková. Třetí řada zleva: Martina Kůsová, Charlotte Novotná, Vojtěch Vojta, Matyáš Mižura, Vendula Pořádková, Barbora Kýčková. Na fotce nejsou, ale do třídy chodí: Veronika Vorlíčková a Klára Tomková.