Začátky ale nebyly jednoduché. „Slzičky byly asi dva dny, ale pak to přešlo a teď už je všechno v pohodě," říká Renata Heřmanová.

Ve škole už se toho školáci naučili hodně. „Umíme všechny samohlásky a některá písmenka," vyjmenovává Renata Heřmanová dovednosti svých žáků. „Z těch už čteme slova 
i věty," dodává. V matematice  se děti zase naučily počítat do deseti, porovnávají čísla a některá už umí dokonce i napsat.

Malé školáky nejvíc baví matematika, čtení, výtvarná výchova a samozřejmě tělocvik.  Teď už se ale nemůžou dočkat  angličtiny. „Konečně jsme dostali knížky, tak můžeme začít," říká Renata Heřmanová.

Na fotografii jsou žáci  se svou třídní  učitelkou Renatou Heřmanovou. První řada zleva: Lucie Nevoralová, Nela Nechanická. Druhá řada zleva: David Čech, Jan Stolička, Vanesa Schneiderová, Kristina Voráčková, Marika Kollerová, Nika Folbrechtová, Tereza Černíková, Šárka Prokešová. Třetí řada zleva: Ilona Parkasová, Jan Kožnar, Pavel Písek, Nikola Křechová, Kristýna Kafková, Veronika Dvořáková. Čtvrtá řada zleva: Lukáš Cirhan, Tomáš Kafka, Jakub Klestil, Vilém Navrátil, Dan Urban, Jakub Binter. Na fotce chybí Klára Bystřická a Vojtěch Faktor.