„Děti udělaly velký pokrok, od prosince umí písmenka a teď už normálně čtou text," vyjmenovává dovednosti svých svěřenců jejich třídní učitelka Edita Jindřichová. „Nedělá jim to vůbec žádný problém," doplňuje s tím, že právě ve čtení udělali prvňáčci z béčka největší pokrok. „Oni už vědí i o čem čtou," pochvaluje si Edita Jindřichová genetickou metodu, díky níž se děti abecedu naučily.

V matematice zase prvňáčci počítají do deseti. „Začínáme už ale sčítat a odčítat do dvaceti," dodává Edita Jindřichová a pokračuje: „Děti jsou hodně šikovné a bystré, takže můžeme jít rychle dopředu," chválí třídní učitelka své svěřence.

Před sebou mají už jen dva měsíce školy, pomalu už se tak připravují na školní výlet. „Pojedeme do pohádkové vesničky do Selibova," dodává na závěr Edita Jindřichová.

Na fotografii jsou s třídní učitelkou Editou Jindřichovou v dolní řadě ležící: Jan Mládek a Veronika Andělová. V první řadě zleva jsou: František Mikulička, Maruška Klímová, Beátka Kruppová, Natálka Valencová, Zuzana Plojharová, Stellinka Šochová, Kamil Diessner, Elena Hájková, Petr Bauer. V druhé řadě zleva jsou: Štěpán Profant, Filip Ullrich, David Jurík, Filip Slanina, Jakub Jeřábek, Vendulka Trechová, Lucie Koubková, Vašík Irovský, Eliška Coufalová, Michaela Rosolová.