Na zážitkovou výpravu za jídlem se lidé vydali podél řeky Volyňky. Na Ostrovci byly stánky s jídly amerického jihu a na koupališti pak americký sever. Kulináři, z valné většiny amatéři, provázeli návštěvníky škálou chutí. V nabídce se našlo indiánské sušené maso, burgery tradiční i netradiční, hot dogy, domácí popcorn v biokvalitě, americké dezerty jako slaninu v čokoládě nebo red velvet doplněný dobrotami z francouzské, indické, maltézské, marocké, japonské i jiné kuchyně, tak jako je tomu i na americkém kontinentě. Vše doplňovala brazilská káva, pivo z Bohdanečského minipivovaru a jiné lahodné tekutiny.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditPrvorepublikovým koupalištěm i Ostrovcem zavoněla Amerika. Na Food Festivalu
Spolek Volyně v dolyně ve spolupráci s Volyňskou kulturou již poosmé uspořádal tradiční Volyně Food Festival. Letošní téma přiblížilo Ameriku protkanou multikulturními chutěmi rozdělenou na pomyslné tři části tohoto kontinentu.
Kliknutím zvětšíte
Osmý ročník Foot Festivalu hostila Volyně. Tentokrát to bylo o chutích Ameriky.
|
Foto: Deník/Jana Vandlíčková
Vrchol dokonalosti. Nejlepší snímky elitní soutěže byly pořízeny na pokraji sil