Roman Vaněk je český kuchař, popularizátor oboru gastronomie a autor mnoha úspěšných kuchařek, se narodil v roce 1969. Do povědomí veřejnosti se dostal především díky knižním bestselerům Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček. Známý je i díky svému autorskému internetovému pořadu Peklo na talíři. Pořad byl v roce 2012 oceněn na mezinárodním filmovém festivalu Life Sciences Film Festival cenou studentů. Ve svých pořadech „Peklo na talíři", „Jídlo, s. r. o." veřejně poukazuje s pomocí zkušených odborníků, akademiků na nekalé praktiky potravinářského průmyslu a absenci kvalitního jídla na českém trhu. Tvrdí, že doufá, že navrátí českému národu gastronomickou poctivost.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditSlavný autor kuchařek se podepíše v IGY
České Budějovice - Fanoušci známého kuchaře, moderátora pořadu Jídlo, s. r. o., a zakladatele Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka se mohou těšit na jeho autogramiádu. Vaněk bude podepisovat knihu Snadno a Rychle ve středu 29. dubna od 17.00 hodin v prodejně KNIHY DOBROVSKÝ v českobudějovickém IGY Centru.
Nákupní centrum Igy.
|
Foto: Deník